Brend DremCo

San je ono najlepše što nas vodi kroz život i pomaže nam da ostvarujemo sve naše male i velike rezultate, iz dana u dan. Kvalitetan i miran an, kao i zdravo i odmorno telo su upravo osnovni preduslovi za to.

Duže od 15 godina firma DremCo se bavi prodajom dušeka, jastuka i kreveta  renomiranih svetskih proizvođača Tempur, Serta i Treca Interiors i donosi vam upravo to. Mi smo vaš najbolji partner u ostvarivanju svih vaših snova. Vaša pozitivna iskustva koja delite sa nama motivišu nas da uvek budemo u toku sa najmodernijim trendovima i pružimo vam sve što je potrebno za mirnu i kvalitetnu prospavanu noć.

Brendovi koje zastupamo

Sarađujući sa navedenim brendovima, našim kupcima obezbeđujemo najbolje. Mi znamo da od vašeg kvalitetnog sna zavisi produktivnost koju ćete imati tog dana.

Ukoliko ste u potrazi za idealnim snom, sa našim dušecima i jastucima za spavanje, na pravom ste mestu!

Mi brinemo o vama i kada ste na odmoru, poslovnom putu ili poseti dragim osobama.

Pored maloprodajnog poslovanja, bavimo se i opremanjem hotela svih rangova.

Gosti se rado vraćaju u hotele u kojima se nalaze proizvodi iz našeg asortimana. Svi znamo da je hotelski smeštaj mesto na kojem ćete završiti i početi svoj dan. U našoj ponudi nalazi se sve što vam je potrebno da opremite vaš hotel, a tu vas čeka veliki izbor. Hotelski jastuci, naddušeci, dušeci, podloge za dušeke, peškiri, bade mantili, prekrivači za krevet i mnogo toga još tu su da dopune svaki vaš stil i koncept.

DremCo

Hotelski program

Aktivirajte garanciju
Nagrade su garancija kvaliteta

Tempur proizvodi su razvijeni na temeljima NASA tehnologije.

Kompanija Serta godinama unazad opravdava svoju poslovnu tvrdnju: ,,We produce the best mattress in the world.'' 

Treca koristi isključivo svoje tehnologije i svaki deo dušeka napravljen od materijala najvišeg kvaliteta.

Prodajna mesta

Krunska 87, Vračar / Sava Centar / TC Ušce / Artefacto / Porcelanossa / Viliver / Artico