Naši brendovi

 
Dremco Brendovi 1Dremco Brendovi 1
Dremco Brendovi 1Dremco Brendovi 1
Dremco Brendovi 1Dremco Brendovi 1
Dremco Brendovi 1Dremco Brendovi 1
Dremco Brendovi 1Dremco Brendovi 1
Dremco Brendovi 1Dremco Brendovi 1
Dremco Brendovi 1Dremco Brendovi 1
Dremco Brendovi 1Dremco Brendovi 1
Dremco Brendovi 1Dremco Brendovi 1
Dremco Brendovi 1Dremco Brendovi 1
Dremco Brendovi 1Dremco Brendovi 1
Dremco Brendovi 1Dremco Brendovi 1
 

Serta: osam decenija savršenog sna

Prošlo je osam decenija od kako se trinaest proizvođača dušeka okupilo i osnovalo kompaniju Serta. 1931. godine svetu je predstavljen dušek Perfect Sleeper®; u godinama koje slede Serta će sa pravom poneti status američkog broj 1 proizvođača dušeka. Serta posluje sa izvanrednim rezultatima širom celog sveta. U više od 150 zemalja, uz pomoć licenciranih proizvođača, upravo Serta kvalitetno uspavljuje milione zadovoljnih korisnika. Postala je i nezaobilazno ime među najpoznatijim svetskim hotelima.

SERTA ASORTIMAN

I ovaj put ekskluzivno, DremCo na domaće tržište dovodi giganta u svetu proizvodnje kreveta i dušeka. Program kompanije Serta je kompletan, zanimljiv i raznovrsan. Njegova istorija i razvoj rezultat su godina istraživanja i proučavanja spavanja i dobrobiti sna za ljudsko telo. Tokom godina nizala su se priznanja i postavljali standardi. Women’s Choice Award dugi niz godina daje najveće preporuke za kompaniju Serta. Saradnja sa National Sleep Foundation traje od 2010. godine i upravo kroz tu saradnju rade se sva temeljna istraživanja o tome kako da se napravi najzdravije okruženje za snove.

Kako Serta uspeva da zadovolji toliko različitih stilova spavanja, toliko različitih korisnika...? Na prvom mestu izborom raznovrsnih, a kvalitetnih materijala. Pored materijala važno je razmotriti i sisteme punjenja ovih madraca. Od klasičnih žičanih i džepičasto žičanih sistema preko Visco pene do gelom punjene Visco pene, sve je to dovelo do izvanrednog kvaliteta. Sistem opruga sa 5 zona podrške funkcioniše u različitim stepenima tvrdoće. Isto važi i za njihove opružne sisteme sa 7 tačaka podrške.

Zamislite prozirno a čvrsto platno lana, fleksibilnu vunu, nežnu svilu, pamuk, latex, Talalay latex, bambus lagane strukture, jaku konjsku i meku kamilju dlaku. To su fantastični materijali koje Serta kombinuje u svojim raznovrsnim modelima. Svaki ima posebna svojstva, ali ključno je da su konačni proizvodi odličnih termo-regulacionih osobina, antialergeni i antibakterijski.

Kada je reč o jezgru, Serta se fokusira na tehnologiju džepičastog opružnog sistema. Naime, svaka opruga se pakuje u sopstveni „džep“ čime se omogućava njihovo nezavisno pomeranje.

Bez obzira što je Serta dominantan brend u većini svetski poznatih hotela, jedan hotelski lanac se izdvaja po ekskluzivnom odnosu sa Sertom. Hilton je prema specifikacijama svojih klijenata, zajedno sa Sertom dizajnirao jedinstven madrac, nazvan upravo po ovom čuvenom hotelskom lancu. Ovaj dušek sadrži posebno žičano jezgro koje je formirano tako da pravi prilagođenu podršku u ključnih 5 zona.

Serta kompletno oprema sobe za spavanje, bilo hotelske ili one u privatnim kućama. Efektna uzglavlja, različiti modeli podloga, stilizovani noćni stočići deo su asortimana ove kuće, uz zaista jedinstvene modele dušeka i topera. Veliki broj proizvoda ovog brenda, može da se izrađuje i u vanstandardnim dimenzijama.

Clementine ili Clementine Delux, Royalty ili Royalty Superior, Switzerland samo su neki od modela dušeka za koje imamo sigurne potvrde od zadovoljnih korisnika da traju i da su jednako udobni tokom dugog niza godina.

Dobrodošli u DremCo maloprodaje, zadovoljstvo nam je da vas upoznamo sa Serta brendom.


Yves Delorme: ogledalo prave francuske mode još od 1845. godine

Internacionalno poznata francuska kuća Yves Delorme, još od 1845. godine pravi posteljine i kućne aksesoare vrhunskog kvaliteta i luksuza. U Beogradu, dodir ovih savršenih tkanina možete da pronađete ekskulzivno u DremCo maloprodajama. Yves Delorme je posebno prepoznatljiv po svojim printovima koji su ogledalo prave francuske mode. Ovo je posteljina koja će Vas razmaziti.

YVES DELORME ASORTIMAN
 

Pored luksuzne posteljine sa dizajnerskim potpisom, svojim klijentima nudi i kućne aksesoare. Duga tradicija, beskompromisan kvalitet i velika pažnja posvećena detaljima glavne su karakteristike brenda koji 165 godina neguje duh francuske mode.

Yves Delorme je jedan od brendova porodične francuske kompanije Fremaux-Delorme, koja je čvrsto pozicionirana u svetu tradicionalne i istorijski dugovečne tekstilne industrije iz oblasti Liona u Francuskoj. Član je Comité Colbert udruženja, koje okuplja najluksuznije i najprestižnije brendove u Francuskoj. Kao jedan od najboljih, Yves Delorme modni tim traži spoj izuzetne sofisticiranosti u izboru najfinijih materijala sa tehnikama tkanja, krojenjem, mašinskom ali i ručnom vezu, koji nekada može da podrazumeva i do 400 sati rada.

Ukoliko tražite luksuzne posteljine u Beogradu, naišli ste na prvu klasu. Dizajnirana posteljina brenda Yves Delorme sa urbanim potpisima i modernim printovima je bezvremeni klasik i učiniće vaše omiljeno mesto posebno luksuznim i prestižnim. Vaš krevet i čitavu spavaću sobu, kuća Yves Delorme oprema na krajnje autentičan način. Nakon uživanja u bojama i detaljima, prepuštate se nežnim osećajima i kvalitetno dugotrajnim tkanjima.

Svaki Yves Delorme dizajn je osmišljen i razvijan sa ciljem da ponudi kompletnu personalizaciju. Crteži, boje, materijali i dimenzije, dostupni su po meri. Yves Delorme tim vas prati kroz svaki korak procesa dizajna, na takav način da kreacija vašeg izbora savršeno odgovara enterijeru. Svakako, i da odgovara vašim snovima.


Tempur: otkrijte nov način spavanja

Nedostižan u svojoj jedinstvenosti. Materijal najveće gustine, kada birate one dušeke bez žičanog jezgra. Decenijama je rađeno na kreiranju Tempur materijala koji bi se mogao koristiti da se na njemu perfektno spava. A sve počinje sa NASOM. I ne, to nije memorijska pena. Tempur je druga dimenzija spavanja.

TEMPUR ASORTIMAN

NASA 1980. godine svetu predstavlja materijal koji je razvijala za potrebe astronauta čitavu deceniju, sa velikom pažnjom i preciznošću. Tražili su rešenje za smanjenje pritiska podloge na telo prilikom poletanja. Kompanija Tempur svoj dom osniva u Švedskoj, a veza NASE i Švedske u Tempur priči, biće tim švedskih naučnika koji je ovaj jedinstven materijal kreirao u NASI.

A šta je Tempur zapravo? Zvanično nosi status visoko tehnološkog materijala koji ne vrši pritisak podloge na telo i smanjuje uticaj g sile. Nezvanično, ako se odlučite za njega, biće vaš lični oblak za spavanje. Jedna od linija ovog brenda čak primereno nosi naziv Cloud. Tempur je pre svega materijal izuzetno osetljiv na temperaturu i zahvaljujući tome, savršeno se prilagođava vašem telu. Većina poliuretanskih materijala sačinjena je od zatvorenih ćelija koje se spljošte pod pritiskom tela. Nasuprot njima, Tempur materijal napravljen je od neverovatnog broja otvorenih ćelija koje imaju sposobnost da dišu. To je direktan faktor koji utiče da se Tempur, nakon što ustanete, vrati u početnu formu kao da nije ni korišćen za noćni san. A dok ste ga koristili, savršeno se oblikovao prema vašem telu i sigurno je potpuno amortizovao sve pokrete Vas i Vašeg partnera.

Tri glavne linije brenda, Original, Cloud i Sensation, omogućavaju svakom da pronađe pravog ljubimca za sebe. Original je izbor onima koji preferiraju čvršći osećaj pri spavanju, dok je već pomenuti Cloud zaista neverovatno mekan. Uz ove dve opcije, Tempur svojim klijentima predstavlja i Sensation i njime se približava onoj publici koja traži poznati tradicionalni osećaj čvrstine žičanog jezgra.

Tempur dušeci izrađuju se u nekoliko osnovnih visina koje pri tome značajno utiču na stepen čvrstine. Moguće je poručivati i vanstandardne dimenzije.

Tempur svoj fokus stavlja na pravilno i zdravo spavanje, pa se zato ne zaustavlja samo na dušecima, već proizvodi i jastuke, razne aksesoare i dodatke, kao i fleksibilne inovativne podloge. Kada se upoznate sa Tempurovom podlogom Premium Flex 2000 i preuzmete daljinski u svoje ruke, legnete na izabrani model dušeka, sigurno krećete u jednu od najudobnijih vožnji vašeg života.

Tempur asortiman je kompletan, oduševiće vas možda Tranzit jastuk ili Leg Spacer, Bed Back Support ili Lumbar Support-jastuk koji će vam biti nezamenljiv na kancelarijskoj stolici. Tempur je mislio na sve naše svakodnevne potrebe i kreirao veliki izbor proizvoda koji se savršeno priolagođavaju telu korisnika. Svaki ergonomski jastuk iz Tempurovog programa posebno je osmišljen prema položaju spavanja tako da pruža najviši stepen udobnosti i uz dušek, kompletan efekat kvaliteta Tempur materijala. Takođe je važno napomenuti da svi Tempur proizvodi imaju uklonive i mašinski perive navlake. Složićete se da je time znatno olakšan proces održavanja.

S obzirom na sve navedeno, DremCo vas sa ponosom poziva da se lično upoznate sa Tempurom i sami otkrijete sve njegove jedinstvene proizvode. Tada reči malo znače i sve se pretvara u nezaboravan osećaj.