OPŠTE INFORMACIJE:

Dreamology – Krunska

Dreamology Beograd, premijum koncept salon za najlepši san nalazi se na dobro poznatoj lokaciji u srcu Vračara, u Krunskoj ulici broj 87. Odabrani brendovi Treca, Simmons, Yves Delorme, Ralph Lauren, Christian Fischbacher garantuju osećaj luksuza, kvaliteta i lepote. Personalizovan pristup ljubiteljima luksuza i dizajna ideja je vodilja ovog salona, a znanje i pristup savetnika prodaje je ono što nas izdvaja.

Radno vreme: 10h – 20h radnim danom, subota 10h – 15h

 

Vračar 1

DremCo – TC Ušće

Naš salon je smešten na trećem spratu TC Ušća, i ovde izlažemo veliki izbor naših proizvoda, a poseban akcenat smo stavili na najprodavanije modele dušeka i kreveta, kao i na setove brendova: Tempur, Serta, PerDormire, King Koil, Formesse, Velfont. Svaki od ovih proizvoda možete da probate, i uz pomoć savetnika prodaje izaberete najbolje rešenje za vaše potrebe i po vašem ukusu.

Radno vreme: 10h – 22h svaki dan (prati radno vreme TC Ušće)

 

TC Ušće

DremCo – Molerova

DremCo prodavnica u Molerovoj ulici 32 je „Signature shop“ u kome možete da pronađete sledeće brendove iz DremCo ponude: Tempur, Serta, King Koil, Velfont, Formesse, Muhldorfer, Amalia, Sleep & Glow, Quilts of Denmak. Nudimo veliki izbor proizvoda vrhunskog kvaliteta i širokog cenovnog ranga, a naši savetnici prodaje su vam na raspolaganju za sva dodatna obaveštenja.

Radno vreme: 9h – 20h radnim danom, subota 9h – 18h

 

Molerova

DremCo – Airport City

Novi DremCo koncept Hotels at Home u ovom salonu je mesto gde možete da pronađete najudobnije setove za spavanje iz čuvenih luksuznih svetskih hotela. Komfor hotelske sobe prestižnih hotela sada možete da imate i u vašem stanu. Posetite naš salon i obezbedite sebi odmor od pet zvezdica uz Hotels at Home by DremCo.

Radno vreme: 9h – 20h radnim danom, subota 10h – 15h

 

Airport City