OPŠTE INFORMACIJE:

DremCo – Krunska

DremCo prodavnica u Krunskoj ulici broj 87 je „Signature shop“ u kome možete da pronađete sve brendove iz DremCo ponude: Tempur, Serta, Yves Delorme, Treca, Velfont, Formesse, King Koil, Muhldorfer.. Ovde nudimo najveći izbor svih naših artikala za spavanje. To su proizvodi vrhunskog kvaliteta i širokog cenovnog ranga, a ljubazni prodavci su vam na raspolaganju za sva dodatna obaveštenja.

Radno vreme: 10h – 20h radnim danom, subota 10h – 15h

 

Vračar 1

DremCo – TC Ušće

Na trećem spratu TC Ušće nalazi se prostrani DremCo prodajni salon, gde izlažemo veliki izbor naših proizvoda, a poseban akcenat smo stavili na najprodavanije modele dušeka i kreveta, kao i na setove brendova: Tempur, Serta, PerDormire, King Koil, Formesse, Velfont. Svaki od ovih proizvoda možete da probate, i uz pomoć prodavca izaberete najbolje rešenje za vaše potrebe i po vašem ukusu.

Radno vreme: 10h – 22h svaki dan (prati radno vreme TC Ušće)

 

TC Ušće

DremCo – Molerova

U PRIPREMI

 

Molerova

DremCo – Airport City

Nova DremCo radnja, smeštena je u poslovnom delu Novog Beograda, u Airport City-ju. U našoj moderno opremljenoj radnji, nudimo Vam izabrane proizvode brendova Tempur, Serta, Formesse, Velfont, Yves Delorme, Muhldorfer, Treca... Između ostalog, imamo i veliki izbor Tempur proizvoda iz kolekcije akcesoara: jastuka za sedenje, lumbalnih oslonaca, putni program

Radno vreme: 10h – 18 radnim danom

 

Airport City