Iako možda nismo svesni toga, san je veoma aktivan period za naše telo, ono se upravo dok spavamo najintenzivnije obnavlja, procesuira sve što mu se prethodno desilo i sakuplja snagu. San i spavanje su oduvek fascinirali ljude. Između ostalog, spavanje doprinosi obnavljanju pamćenja, očuvanju energije i pomaže prilikom adaptacije na raznovrsne spoljašnje uslove.

DremCo je nastao kao porodična kompanija koja je još pre petnaest godina prepoznala pravu vrednost odmora i zdravog sna. Naša misija je da vam omogućimo vrhunski način da se regenerišete svake noći. I da vam pomognemo da ne odustajete od svojih snova!

Naše poslovanje zasnivamo na balansu stabilne tradicionalne osnove, kretanja u korak sa najnovijim tehnološkim dostignućima i pogleda uvek usmerenog ka budućnosti. Verujemo da jedino na ovaj način možemo da svojim kupcima obezbedimo najkvalitetnije proizvode. Pažljivo osluškivanje klijenata, njihovih potreba i želja je osnova naše poslovne strategije, i u maloprodaji i u veleprodaji.

Vođeni ovom životnom i poslovnom filozofijom, prvi smo prepoznali vrhunski kvalitet premium brenda dušeka Tempur i postali njegovi uvoznici za teritorije Srbije i Crne Gore. Tehnologija koja stoji iza dušeka sa Tempur potpisom nastala je sedamdesetih godina u okviru NASA svemirskog programa kako bi astronautima omogućila smanjenje pristiska na telo pri poletanju, a zahvaljujući kompaniji DremCo, koja je ujedno i jedan od prvih distributera Tempur dušeka u Evropi, u svim njihovim blagodetima možete uživati i vi. Danas se, zahvaljujući viziji osnivača naše kompanije, Tempur dušeci nalaze u mnogim domovima ali i u nekim od najboljih hotela u regionu.

O nama
O nama
O nama
O nama
O nama
O nama

Tempur program čini osnovu našeg asortimana; to je imalo veliku ulogu u postavljanju visokih standarda kvaliteta prilikom njegovog širenja.Vremenom, i uz pažljivi odabir, obogatili smo svoj portfolio, u skladu sa standardima kojima smo verni od prvog trenutka, i sada smo u mogućnosti da pružimo optimalna rešenja svim klijentima. Danas u ponudi imamo sve vrste dušeka koje postoje na tržištu - od onih sa žičanim jezgrom, zatim od memorijske pene i, naravno, dušeka od kog je DremCo priča i počela: Tempur materijala.

Tokom proteklih petnaest godina DremCo je od male porodične kompanije sa velikom idejom izrastao u distributera vrhunskih brendova koji se bave proizvodnjom kreveta i dušeka za teritorije Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine. Kod nas ćete pronaći asortiman brendova Tempur, Treca, Duxiana, Sleepeezee, Sealy, Serta, King Koil i PerDormire, jednom rečju, odgovor na svaki zahtev koji možete imati od dušeka ili kreveta… Nemojte se čuditi i ako prevaziđemo vaša očekivanj, jer kod nas su udobnost i dizajn u savršenoj harmoniji.

Sledeći korak bio je da vam pružimo i sve ostalo što je neophodno za stvaranje prave oaze odmora i zdravog sna: jastuke brendova Tempur, Treca, Duxiana, PerDormire, Muehldorfer, Brinkhaus, jorgane i posteljinu sa potpisom Yves Delorme, Ralph Lauren, Brinkhaus, Muehldorfer, Tempur, Velfont i Formesse, kao i peškire. Posebnu dizajn poslasticu predstavljaju naši noćni stočići i aksesoar za spavaću sobu kojima ćete zaokružiti svoj zen kutak. Sa ponosom možemo da kažemo da je vaše samo da otvorite DremCo vrata i zakoračite kroz njih. Sve što biste mogli da poželite kompanija Dremco vam je spremila na jednom mestu. Jedan od naših glavnih ciljeva je da svim klijentima pružimo kvalitet, u širokom rasponu materijala i cena.

Od trenutka svog osnivanja, kompanija DremCo posvećena je stalnom napretku, pronalaženju inovativnih rešenja, proširivanju i zaokruživanju jedinstvene ponude na tržištu, koja se podjednako obraća i pojedincima i kompanijama. Ovakva vizija dovela je to toga da upravo DremCo postane sinonim za zdrav i prijatan san.

Naši brendovi


U DremCo prodavnicama pronaći ćete veliki izbor iz asortimana brendova Tempur, Treca, Duxiana, Sleepeezee, Sealy, Serta, King Koil i PerDormire. Ovi brendovi svojim proizvodima garantuju kvalitet i daju najbolji odgovor na sva očekivanja koja imate od dušeka ili kreveta. Imamo i jastuke brendova Tempur, Treca, Duxiana, PerDormire, Meuhldoefer, koji su osnova za stvaranje prave oaze kvalitetnog i zdravog sna. Možemo da vam ponudimo i jorgane i posteljine sa potpisom Yves Delorme, Ralph Lauren, Meuhldoefer, Tempur, Velfont i Formesse, kao i veliki izbor peškira.

O namaO nama
O namaO nama
O namaO nama
O namaO nama
O namaO nama
 

Posetite naša prodajna mesta

Nalazimo se na tri lokacije u Beogradu - na Vračaru, u Tržnom centru Ušće, i u Airport City-ju. U pripremi je još jedno prodajno mesto, čije otvaranje planiramo uskoro. Sva naša prodajna mesta su otvorena za ljubimce (pet friendly).

DALJE

Pridružite se timu koji pobeđuje

DremCo nudi mnoštvo brendova u segmentu industrije dušeka, kreveta, posteljine, vrhunski izbor i prefinjen stil. Trudimo se da stalno donosimo ono najbolje i najaktuelnije na tržište. Ukoliko želite da postanete deo DremCo porodice rado ćemo vam obezbediti sve potrebne informacije.

Ne odustajte od svojih snova, uz DremCo!

DALJE