Naši brendovi

 
Dremco Brendovi 4Dremco Brendovi 4
Dremco Brendovi 4Dremco Brendovi 4
Dremco Brendovi 4Dremco Brendovi 4
Dremco Brendovi 4Dremco Brendovi 4
Dremco Brendovi 4Dremco Brendovi 4
Dremco Brendovi 4Dremco Brendovi 4
Dremco Brendovi 4Dremco Brendovi 4
Dremco Brendovi 4Dremco Brendovi 4
Dremco Brendovi 4Dremco Brendovi 4
Dremco Brendovi 4Dremco Brendovi 4
Dremco Brendovi 4Dremco Brendovi 4
Dremco Brendovi 4Dremco Brendovi 4
 

Sealy: 130 godina američke tradicije i inovacija

Američki džin u proizvodnji dušeka, brend Sealy se razvija već 130 godina. Najsavremenija tehnologija i izuzetan tim zaposlenih svakodnevno rade na tome da iznesu na tržište Sealy kvalitet.

SEALY ASORTIMAN
 

Kompanija DremCo predstavlja poznati svetski brend Sealy, koji vodi poreklo iz istoimenog mesta u Teksasu. 1881. godine Daniel Haynes pravi madrace od pamuka za svoje prijatelje, a 1889. godine izumeo je mašinu koja je kompresovala pamuk i na osnovu nje daje licencu drugima da proizvode „dušeke iz Sealy-a“. Tih godina se formira osnova današnjeg Sealy-a, radom mnogih licenciranih proizvođača koji se okupljaju pod istim i sve jačim imenom.

Poslednjih 65 godina brend nalazi se pri vrhu lestvice u oblasti tehnologije izrade dušeka. 1950.godine rođena je Posturepedic tehnologija. Sealy i najbolji svetski ortopedski hirurzi tada, radili su na lansiranju dušeka koji daje najbolju podršku leđima. Istraživanja su pokazala da 50% telesne težine, odmara na sredini dušeka, i na osnovu toga je razvijena Posturepedic tehnologija koja pojačava centar dušeka u podržavanju vaših leđa i karlice.

Sedište kompanije nalazi se u Severnoj Karolini. Danas ona prevazilazi industrijske standarde, kako bi osigurala dugotrajnost svojih proizvoda. Rigorozno testira kvalitet, udobnost i podršku koju pružaju Sealy dušeci. Na desetine hiljada zadovoljnih korisnika širom sveta svedoče o dobrim rezultatima.

Sealy ćete danas najpre povezati sa hibridima u svetu dušeka. Po tome su poznati, jer upravo saradnju žičanog jezgra i visokokvalitetnih pena podižu na novi nivo.

Američka kompanija ima neverovatan izbor modela u svom proizvodnom programu, a mi smo za vas izabrali one najbolje. Predlažemo da malo vremena odvojite da probate i uživate na nekom od njih, i pozivamo da posetite naše maloprodajne objekte.


Sleepeezee: kraljevska sofisticiranost i elegancija

Svi klijenti mogu da budu sigurni da će imati savršen noćni san. Svaki detalj se temeljno proverava. Svaki proizvod je ručno izradjen i odražva duh kraljevske Britanije. U onom najluksuznijem smislu. Predstavljamo vam prestižnog britanskog proizvođača kreveta i dušeka, Sleepeezee.

SLEEPEEZEE ASORTIMAN

U srcu kompanije Sleepeezee su tradicionalne porodične vrednosti. Osnovana 1924. od strane britanske familije Price, kompanija Sleepeezee stvara prave kraljevske dragulje. Među prvima je proizvodila dušeke sa žičanim jezgrima. Već 1963. godine dobija priznanje Royal Warrent od britanske kraljice, a kasnije i od Njegovog Visočanstva Princa od Velsa. U pitanju je priznanje kojepredstavlja znak raspoznavanja za one koji minimum 5 godina u kontinuitetu direkno snabdevaju kraljevski dvor svojim proizvodima. Podrazumeva se da su u pitanju najviši standardi, prestiž i luksuz, kada je britanska kraljevska porodica u pitanju. Zahtevaju neprikosnoven kvalitet i značajno ulažu u razvoj zanatskih veština i proizvode ručnog rada. Sleepeezee brend prati taj stil kraljevske porodice i humanitarno podržava lokalnu zajednicu. Pored brojnih nagrada, priznanja i sertifikata, odlikuje ih i status velikih donatora i sponzora različitih zdravstvenih fondacija.

Zanimljivo je da 1993. godine Sleepeezee obara Ginisov rekord sa proizvodnjom najvećeg dušeka na svetu. Ovakva zanimljivost ne predstavlja ni blizu sve kvalitete ovog brenda.

Ono čime se ističu njihovi proizvodi su dvostruka ili trostuka žičana jezgra, kombinovana sa najfinijim materijalima. Prirodna konjska dlaka, kašmir i mohar vuna uz svilu, pamuk i specifičnu britansku vunu, Talalay latex i Tencel tkaninu, čine pažljivo odabranu lepezu materijala koje brend Sleepeezee korist u procesu proizvodnje.

Ukoliko želite britansku eleganciju, želite da se osetite kraljevski onda je Sleepeezee naš predlog. Ne samo zbog izuzetno kvalitetnih materijala koje koristi, već i zbog načina izrade dušeka. Ova komapanija apsolutno neguje tradiciju i ručni rad prilikom stvaranja svojih proizvoda.

Teško je rečima prikazati sofisticiranost i luksuz ovog brenda, ali moramo napomenuti da i pored izraženog duha visoke kraljevske elegancije, ovaj brend postiže ritam modernih trendova.

Stara tradicionalna britanska kuća Sleepeezee, ističe se i u oblasti zaštite životne sredine. Negovanjem ručnog rada, prirodnih i bioloških materijala, potom aktivnim podržavanjem kampanja i udruženja za zaštitu prirode i britanske privrede, ovaj brend uvek ide korak ispred.

Kao beogradska porodična kompanija koja prepoznaje značaj tradicije i trajanja, ponosni smo što smo Sleepeezee brend doneli na domaće tržište. U kraljevskom stilu.