Naši brendovi

 
Dremco Brendovi 5Dremco Brendovi 5
Dremco Brendovi 5Dremco Brendovi 5
Dremco Brendovi 5Dremco Brendovi 5
Dremco Brendovi 5Dremco Brendovi 5
Dremco Brendovi 5Dremco Brendovi 5
Dremco Brendovi 5Dremco Brendovi 5
Dremco Brendovi 5Dremco Brendovi 5
Dremco Brendovi 5Dremco Brendovi 5
Dremco Brendovi 5Dremco Brendovi 5
Dremco Brendovi 5Dremco Brendovi 5
Dremco Brendovi 5Dremco Brendovi 5
Dremco Brendovi 5Dremco Brendovi 5
 

King Koil: najkvalitetniji žičani sistemi i materijali

Ističući činjenicu da prosečan čovek provede tokom života skoro 33 godine u krevetu, kompanija King Koil ozbiljno i tradicionalno izrađuje dušeke. I postavlja pitanje koliko cenite udobnost? Najveći fokus ova kompanija stavlja upravo na značaj zdravlja i na činjenicu da zdrav dan započinje zdravim snom.

KING KOIL ASORTIMAN

Kompanija je počela svoj put kao mala fabrika sa šest zaposlenih i konstantno se razvijala tokom godina. 1898. godine Samuel Bronstein osniva firmu pod nazivom United States Bedding sa sedištem u St. Paul-u, Minnesota. Ime King Koil naknadno se razvija tridesetih godina prošlog veka, usled značajnog poboljšanja i razvijanja proizvoda. Sedište je postavljeno u okolini Čikaga, Illinois, a pokriva tržište u preko 90 zemalja sveta.

Kako je vreme prolazilo, tehnologija se u ovoj industriji menjala, ali kompanija King Koil odlučna je da zadrži svoju posvećenost kvalitetu. Tokom vremena King Koil dobija mnoštvo prestižnih priznanja, kao što je preporuka Internacionalne asocijacije kiropraktičara (ICA).

Ova kompanija trenutno posluje sa 9 licenciranih proizvođača u SAD i sa preko 30 onih u ostalim zemljama sveta. Adekvatna potvrda kvaliteta je upravo činjenica da se King Koil proizvodi mogu naći u maloprodajama i hotelima širom sveta i već dugi niz godina.

Proizvodnja odličnog kvaliteta, rezultat je rada vrsnih majstora, a upotreba najboljih materijala završni je korak koji će osvojiti vaša srca. Uverićete se o čemu govorimo kada probate Amethyste, model kuće King Koil koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Madraci su napravljeni od najkvalitetnijih žičanih sistema i materijala. Pamuk, vuna, konjska dlaka, Tai perje i Visko pena, najčešće su korišćeni materijali, a njihova dobra karakteristike dobro su poznate.

Jedan od istaknutijih licenciranih proizvođača, Yatsan iz Turske, već 44 godine podržava stil, kvalitet i vrednost King Koil modela. Yatsan kao proizvođač prati najnovije fabričke tehnologije, dok u isto vreme zadržava duh tradicije koji neguje poznat američki brend.

King Koil jasno poručuje – brinite o sebi, na najbolji mogući način, nakon napornog radnog dana. Mislite na zdravlje, mislite na zdrav san!


Formesse: sedam decenija nemačkog kvaliteta

Treća generacija nemačke porodice Jaschke razvila je proizvodnju vrhunski kvalitetne posteljine. Crna Šuma u Nemačkoj dom je kompanije Formesse više od 70 godina. Pre osnivanja kompanije 1947. godine, porodica se bavila proizvodnjom radne odeće.

FORMESSE ASORTIMAN

Do 70-ih godina proizvodnja je bila fokusirana na 100% pamučne i tkane materijale. Srećom kuća Formesse traži rešenje za nesavršenosti takvih čaršafa i od 70-ih razvija materijale i prve elastične čaršafe sa lastišom.

Zemlje Beneluksa oduvek su bile pioniri u oblasti kulture spavanja. Sredinom 80-ih pojavljuju se vodeni kreveti koji su bili daleko rasprostranjeniji u zemljama Beneluksa nego u Nemačkoj. Bili su prilično komplikovani, pokretni i deblji i tražili su adekvatno rešenje u domenu posteljine. Holandski prijatelj kuće Formesse biće pokretač traženja rešenja koje dovodi do izrade posteljine Bella Donna Jersey. Sačinjena od 97% pamuka i 3% elastina, ova posteljina savršeno prileže na dušek i svakog jutra vidite tkaninu bez nabora. Jedinstvene težine, neproziran i iz jednog komada žersej, ujednačeno i gusto pleten, čvrst i elastičan obrub, obeležja su pomoću kojih se jasno prepoznaje brend Formesse.

I zaista, ne može se mnogo čaršafa sa lastišom pohvaliti tako dobrom saradnjom sa pokretnim dušekom bez nepoželjnih nabora. Vrednosti lokalne sredine, duboko su usađene u kulturu kompanije. Briga za životnu sredinu, fer i na poštovanju zasnovan odnos sa zaposlenima, kupcima i dobavljačima, upravo su vrednosti koje neguje nemačka kuća Formesse. Nemačka postavlja zahtevne industrijske, bezbednosne, zdravstvene i ekološke standarde, a Formesse svojim inovativnim tehnologijama i efikasnom strukturom proizvodnje prati svaki od njih.

Kompanija Formesse apsolutno radi u skladu sa svim ekološkim standardima i kada sirovi pamuk prolazi kroz tkanje, bojenje i čuvanje, poštuju se svi prioriteti očuvanja životne sredine. Formesse je primer kako današnje kompanije pomažu i unapređuju prirodu oko nas.

Formesse posteljina pokazuje svoj izuzetan kvalitet i od prvog korišćenja sigurno je da će se podrazumevati u vašoj spavaćoj sobi.