Naši brendovi

 
Dremco Brendovi 2Dremco Brendovi 2
Dremco Brendovi 2Dremco Brendovi 2
Dremco Brendovi 2Dremco Brendovi 2
Dremco Brendovi 2Dremco Brendovi 2
Dremco Brendovi 2Dremco Brendovi 2
Dremco Brendovi 2Dremco Brendovi 2
Dremco Brendovi 2Dremco Brendovi 2
Dremco Brendovi 2Dremco Brendovi 2
Dremco Brendovi 2Dremco Brendovi 2
Dremco Brendovi 2Dremco Brendovi 2
Dremco Brendovi 2Dremco Brendovi 2
Dremco Brendovi 2Dremco Brendovi 2
 

Treca: originalni francuski stil Haute Couture

Treca je brend sa tradicijom luksuza, koji se u velikoj meri oslanja na ručni rad i izradu, prenošenu sa jedne generacije na drugu. Oduvek su se trudili da maksimalno ugode svojim klijentima, kako bi njihove individualne želje bile ispunjene. Treca predstavlja umetnost spavanja na francuski način. Priča o ovom brendu počinje u Reichshoffen-u, gde Victor Moritz pravi prvu fabriku dušeka sa žičanim jezgrom pod imenom Treca, koji potiče iz Tréfilerie et Câblerie kompanije René Moritz-a, njegovog oca. Od tada, brend za posteljinu i vrhunske tkanine, izrađen isključivo u Francuskoj, nastavlja da razvija svoju veštinu ručnog šivenja i u domenu izrade kreveta i dušeka.

TRECA ASORTIMAN

Volite originalni francuski stil i pravi Haute Couture? Predstavljamo vam brend Treca. Nije dovoljno da ga odredimo samo kao proizvođača kreveta, jer Treca predstavlja umetnost spavanja na francuski način. Donosi vam posebno iskustvo neverovatne udobnosti, Treca dušek izrađuje se po nacrtima inspirisanih dizajnera, ručno i po meri, a čuva ga i neguje liga najprestižnijih spavaćih soba.

Šta je to što ga čini posebnim? Treca je brend zasnovan na porodičnoj tradiciji i isprobanim vrednostima u načinu poslovanja. Tu pažnju najbolje oseća krajnji korisnik, a kompanija DremCo upravo neguje poseban odnos prema klijentima i na taj način podržava stil velike francuske kuće u svetu izrade svima omiljenih kreveta. Za luksuznu kuću Treca, proizvodi su više od dušeka i kreveta, oni stvaraju stil života, umetnost življenja, umetnost spavanja...

Spavanje na Treca dušeku garantovano oživljava duh Pariza i poseban osećaj luksuza. A pored ručnog rada, taj efekat postiže se i najkvalitetnijim prirodnim materijalima. Pažljivo izabrani, iz svih delova sveta, materijali prolaze kroz ruke iskusnih zanatlija i pretvaraju se u dušeke i krevete na koje ćete misliti tokom čitavog dana.

Alpaca vuna, Merino vuna, Baby Camel su vrhunski prirodni materijali koji pružaju neophodnu ventilaciju, regulisanje vlage, međutim prava priča ide još dublje. Treca je zapravo daleko u prošlosti bila fabrika metala i pravila je opruge koje su korišćene u gumama za trke Formule 1. Tu veštinu i zanat preneli su i na svoje krevete, pa je još jedna potvrda kvaliteta činjenica da sami proizvode svoje opruge i žičane sisteme. Pored toga što proizvode savremene opružne sisteme, kuća Treca patentirala je Pullman spring®.

Mohar vuna je izuzetno otporna. Lagana je i ima odlična svojstva regulacije temperature. Prirodna svila, meka, lagana, čista...osmehujete se, jel’ da? Konjska dlaka i kamilja vuna. Da se ne zaustavimo tu, lateks, Talalay latex, bambus, kašmir, pamuk, lista plemenitih materijala je dugačka. Retka i posebno gajena Royal Alpaca ili dvogrbe kamile iz Mongolije samo su deo Treca kvaliteta i stila. Moguća je i izrada personalizovanih kreveta. Taj poseban luksuz i kvalitet, osetićete prilikom prve probe.

Poštovanje tradicije i originalan ručni rad čine ovaj brend vodećim u svetu luksuznog spavanja, a kompanija DremCo nastoji da Vam predstavi autentičan francuski šmek i osećaj dizajnirane spavaće sobe. Zadovoljstvo nam je da predstavimo umetnost spavanja na francuski način, uz ekskluzivne proizvode brenda Treca.


Mühldorfer: najfinija posteljina proizvedena u Nemačkoj

Mühldorfer je porodični brend sa dugogodišnjom tradicijom, koji proizvodi sve ono što je potrebno za najfinije završne dodire i udobnost vašeg kreveta. Jastuci, posteljina i ostalo iz asortimana ove kompanije, dolaze iz Bavarske. Lokacija brenda Mühldorfer u nacionalnom parku, njegovim proizvodima daje poseban osećaj kvaliteta.

MÜHLDORFER ASORTIMAN

Istorija ove kompanije koja je sinonim za kvalitet, počinje 1919. godine kada Sidonie Mühldorfer počinje sa radom u Haidmuhelu, u bavarskoj šumi, u blizini češke granice. Godinu dana kasnije registruje firmu na ime svog supruga. Za svoje doba odvažna žena, prepoznaje potencijal lokacije, blizinu farmi patki i gusaka u kombinaciji sa svežom i besprekorno čistom planinskom vodom. Upravo to je bilo ključno za osećaj koji pruža čistoća i mekoća posteljine “Mühldorfer bedding company”.

Danas, u svojoj petoj generaciji, Mühldorfer je porastao u globalnog stručnjaka za posteljinu. Porodična kompanija izvozi u preko 100 zemalja i lider je na tržištu u hotelijerstvu sa pet zvezdica. Nastavlja da se širi i redovno izlaže na oko 60 sajmova godišnje, i trudi se da bude uvek u blizini svojih klijenata i dobro obaveštena o njihovim potrebama.

Mühldorfer posteljina napravljena je od najfinijih prirodnih materijala.. Tajna visokog kvaliteta obrađenog perja krije se u čistoj izvorskoj vodi bez kalcijuma. Nakon što se opere pa potom osuši na protoku vazduha, perje se prenosi u moderno postrojenje za punjenje. Prekrivači i jastuci pažljivo su kompletirani upotrebom ekološki uzgajanog pamuka.

Pažljiv proces proizvodnje izdvaja ovaj brend na tržištu, a DremCo je kompanija podržava ovu izuzetnu ponudu. Reference brenda Mühldorfer svedoče o vrhunskom kvalitetu, a mi smo tu da na savršeno čistom belom perju prenesemo poruku Mühldorfera o zdravom snu.