Naši brendovi

 
Dremco Brendovi 3Dremco Brendovi 3
Dremco Brendovi 3Dremco Brendovi 3
Dremco Brendovi 3Dremco Brendovi 3
Dremco Brendovi 3Dremco Brendovi 3
Dremco Brendovi 3Dremco Brendovi 3
Dremco Brendovi 3Dremco Brendovi 3
Dremco Brendovi 3Dremco Brendovi 3
Dremco Brendovi 3Dremco Brendovi 3
Dremco Brendovi 3Dremco Brendovi 3
Dremco Brendovi 3Dremco Brendovi 3
Dremco Brendovi 3Dremco Brendovi 3
Dremco Brendovi 3Dremco Brendovi 3
 

Duxiana: mnogo više od kreveta

Duxiana je porodična kompanija koja posluje od 1926. godine, i svetski je prepoznatljiv i cenjen brend, koji ponosno stoji ispred kvaliteta svojih proizvoda. Osnovna filozofija u skladu sa kojom se razvijala Duxiana je da se dobar san može postići samo kroz temeljno razumevanje potreba ljudskog tela. U skladu sa tim, već više od 90 godina spaja nauku o spavanju sa visokim luksuzom i udobnošću. Na latinskom, DUX je reč za lidera, a DremCo Vam predstavlja upravo jednog od najboljih.

DUXIANA ASORTIMAN

DUX je mnogo više od kreveta. To je prava mašina za dobro stanje organizma.

Kompanija švedske porodice Ljung, proizvođač luksuznih kreveta, brend Duxiana, od sada dostupan i na našem tržištu. Fokusirani na kvalitet i luksuz, u ovoj kompaniji nastaju sistemi za spavanje visokih performansi. Dux sistemi rezultat su skoro devet decenija istraživanja i ispitivanja. Njihova tehnologija zasniva se na temeljnom razumevanju mehanizma spavanja. Decenijama se marljivo proučava, meri i istražuje kako da se napravi najbolji krevet na svetu. Rezultat je očigledan kvalitet, ali i potvrda Nobelom nagrađivanog instituta medicine. Sprovedeno je istraživanje u kojem je konačan zaključak bio da korisnici DUX kreveta ne samo da brže utonu u san, već su i sat vremena duže u fazi dubokog sna, koje je ključno za oporavak i odmor imunog sistema i mišića tela.

U čemu je tajna? Jezgro svakog Dux dušeka dizajnirano je da ima izuzetno visoke performanse. Sistem zahteva više od jedne milje specijalno tretiranog čelika, od koga nastaju žice za konstrukciju. Kompanija Duxiana je čvrsto opredeljena da daje prednost žičanom sistemu upravo zbog njegove dinamične prirode, koja prati sve pokrete tokom noći. Možete da budete sigurni da brend ovakve reputacije stoji iza proizvoda koji omogućava nesmetano okretanje partnera tokom noći. Tri sloja različitih žičanih sistema sigurno će vam pružiti savršenu podršku, bez obzira na visinu i težinu. Donji sloj žičanog sistema omogućava veliku apsorpciju težine i ostaje stabilan tokom pomeranja. Srednji sloj žičanog sistema je osnova za kvalitetnu podršku koja se savršeno prilagođava telu. Konačno, treći sloj sistema, najbliži vama, je Duxiana patentiran Pascal cassettes sistem. Pascal – jedinica mere za pritisak i njen idejni tvorac po kome dobija ime, inspiracija su za naziv ovog inovativnog sistema jedinstvenog za Duxianu. Svaka kaseta, dizajnirana je da odgovara vašim individualnim potrebama. Šest lako promenljivih opružnih kaseta, po tri sa svake strane, čine Pascal sistem jedinstvenim, jer su raspoređene po zonama podrške za ramena, kukove i noge.

Ako uklonite plišanu, lateksom punjenu gornju podlogu, imaćete slobodan pristup originalnom Pascal cassette sistemu. Dostupan je u tri različita nivoa čvrstine - meki, srednji i čvrsti. Zamislite sada koje sve mogućnosti kombinovanja Pascal kaseta mogu da se naprave da bi vaš krevet bio savršen.

Ne radi se samo o tome, ovaj krevet jednostavno diše. Ideja da se na određen način slože tri sloja žičanih sistema, od posebnog čelika i visokih performansi, dovodi do toga da je nepotrebno okretati dušek. Takođe, prostor koji se među jezgrima dobija, omogućava dobru ventilaciju. I ne samo da dugo traje, već se dokazano prenosi sa generacije na generaciju. Testiran je da traje i do četiri puta duže nego ostali kreveti na tržištu. A poseban kec u rukavu je model DUX 8008 koji poseduje tzv. Lumbar support sistem. Definiše ga lako ukloniva ručna polugica sa kojom je moguće dodatno podići deo podrške predviđene za lumbalni deo tela i to tako da Vama savršeno odgovara.

Bavili smo se do sada onim što čini srž i unutrašnjost Duxiana kreveta, a sada možemo govoriti i o posebnosti materijala. Počinjemo od jednog od najčvršćih borova na svetu, koji raste u severnom delu Švedske i o čijoj snazi svedoči raspored prstenova rasta. Koristi se za nogare i bazu kreveta. Zatim lateks, pamuk i ostali prirodni materijali koje Duxiana koristi u svojim proizvodima, osigurali su im Oeko-Tex Standard 100 sertifikat. On svedoči o ekološkom i zdravom proizvodu sačinjenom od pažljivo biranih i testiranih materijala.

Ne želimo da trošimo vaše dragoceno vreme pričom i opisivanjem. Umesto toga, DremCo kao dobar domaćin, poziva vas u svoje maloprodajne objekte, da se i sami uverite zbog čega je Duxiana je širom sveta plemenit simbol kvaliteta, inovacije i zanatske umetnosti.


Velfont: vrhunski protektori i zaštitne navlake

Velamen je španska kuća specijalizovana za proizvodnju i prodaju kućnog tekstila, osnovana je i razvija se 1971. godine, a na tržište je plasirala jedinstven i neprevaziđen brend Velfont.

VELFONT ASORTIMAN

U svetu dušeka, jastuka i kvalitetnog spavanja veliki značaj imaju protektori i zaštitne navlake, a DremCo prepoznaje tu činejinicu. Zato vam predstavlja španski brend Velfont, koji intenzivno radi na unapređivanju svojih proizvoda. Ova kompanija podiže na viši nivo dizajniranje otpornih, antialergijskih i vodonepropusnih materijala za zaštitu prilikom spavanja.

Prirodno lateks punjenje, dvostruke pamučne navlake, najfinija vuna, materijali su korišćeni u liniji proizvoda sa prirodnim i organiskim karakteristikama. Njihova vodootporna tkanina pruža odličnu zaštitu protiv znojenja i vlage.

Tretiranje tkanine esencijalnim uljima, tkanina od bambusa, membrane protektora dovedene do savršenstva i troslojni pamučni termo-regulator protektori čine brend Velfont posebnim i velikim inovatorom na tržištu kućnog tekstila.

Naša poruka je da razmotrite značaj zaštite i vas i vašeg dušeka prilikom spavanja. Neka vam kvalitet uvek bude na prvom mestu, a kada je reč o vašoj koži, Velfont će zasigurno zadovoljiti sve kriterijume.

Pozivamo vas da istražite na našem web site-u ili u maloprodajama sve ono što smo iz Velfont programa izabrali za vas. Konačno imate priliku da isprobate ovaj svetski priznati kvalitet.


PerDormire: memorijske pene visoke klase i dodira kašmira

Vodeći brend proizvoda italijanske kompanije Materassifico Montalese, osnovane 1971. godine od strane porodice Caso. Prisutan je na preko 40 internacionalnih tržišta i nastavlja svoj stabilni razvoj. Kreativnost i zanatska tradicija porodice Caso vode i nastavljaju da razvijaju ovaj uspešan biznis.

PERDORMIRE ASORTIMAN

Veliko bogatstvo zanatskih veština, tehničkog i tehnološkog znanja prenose se sa generacije na generaciju i unapređuju se novim i originalnim sadržajima. Proizvodni pogon na preko 20.000 kvadratnih metara, dnevno radi na par hiljada dušeka. Izuzetna pažnja se posvećuje detaljima i završnoj obradi, u savršenom je balansu sa kvalitetom celog proizvoda. Ovo je 100% italijanska proizvodnja.

Kako bi bila sigurna da zadovoljava potrebe svakog kupca, ova kompanija koristi inovativnu tehnologiju nazvanu Ergo Check, poseban sistem za testiranje komfora proizvoda na bazi preko 640 senzora.

Međutim, najvažnije inovacije koje sprovodi brend PerDormire, ogledaju se u korišćenim materijalima, tkaninama i punjenjima. Aloe Vera tkanina ili tkanina tretirana probiotikom, COOLMAX tkanina zadužena za regulisanje vlažnosti, a možda GENESI, NANOTEX ili TENCEL, budu upravo ono što je potrebno da biste zadovoljili sve vaše potrebe. Na primer, Genesi tkanina ima poseban sastav koji kombinuje karbonska vlakna, srebro i soju. Karbonska vlakna telu omogućavaju da isprati, tokom dana nagomilan, statički elektricitet. Srebro deluje kao štit protiv mikroba i bakterija. I konačno, soja pruža osećaj dodatne zaštite za kožu.

U PerDormire asortimanu postoji ponuda dušeka sa žičanim jezgrima, ali se fokus stavlja na istraživanje i maksimalno originalno unapređivanje materijala od pene. Tu je snaga brenda PerDormire, jer kombinovanjem esencijalnih ulja sa materijalima, zatim tretiranje materijala probiotikom i razni drugi eksperimenti, čine da je ovaj brend bude jedinstven. PerDormire donosi interesantne novitete na tržište.

Odeljenje za istraživanje i razvoj u kontinuitetu se bavi proučavanjem i primenom novih metoda, a posebno materijala, da bi svoje proizvode maksimalno približili prirodi, kao i što zdravijem okruženju za spavanje. Kompanija Materassifico Montalese veoma vodi računa da proizvodnja bude ekološka i u potpunom skladu sa prirodom. Možda je to i jedan od razloga koji su doprineli da mnogi artikli ponesu status medicinskih proizvoda.

DremCo za vas bira već isključivo šampione i najbolje u industriji. Ukoliko tragate za memorijskim penama visoke klase i dodira kašmira, PerDormire je naš predlog.