Tempur

Tempur proizvodi su razvijeni na temeljima NASA tehnologije.

Dobar i miran san idu i uz dobra dela, pa je tako kompanija Tempur, razvijena na temeljima NASA tehnologije, uz tradiciju zadovoljnih korisnika, 2010. godine potpisala i značajnu saradnju sa neprofitnom organizacijom Ronald MekDonald Haus (Ronald McDonald House), čija je misija da putem svog programa podrške poboljšaju zdravlje i dobrobit dece. Tempur je 2010. godine opremio kuće ove organizacije najsavremenijim krevetima i dušecima za decu. Na njima je, na kraju krajeva, veliki posao da sanjaju snove i stvaraju svoju budućnost.

Serta

Kompanija Serta godinama unazad opravdava svoju poslovnu tvrdnju: ,,We produce the best mattress in the world.'' 

Opremajući više od 4000 hotela širom sveta, Serta ne zapostavlja ni svog individualnog korisnika i svojom proizvodnim programom omogućava široku dostupnost.

Upravo zbog toga je 2003. godine, Serta postala broj 1 izbor kada su u pitanju dušeci za premijum hotele u svetu. 2014 – 2016. godine usledila je nagrada od strane WomenCertified istraživačke kompanije čiji je fokus na istraživanju žena. Kompanija je dobila najvišu preporuku u nacionalnom istraživanju sprovedenom na hiljadama žena kada je reč o udobnosti i kvalitetu dušeka i jastuka za spavanje.

U okviru svoja dva glavna proizvoda, Perfect Sleeper i iComfort dušek, kompanija je izglasana od strane korisnika za nagradu ‘’Najbolja kupovina’’ (Best Buy) ispunivši kriterijume kao što su lakoća upotrebe, karakteristike, kvalitet materijala, garancija, jednostavnost održavanja, i sveukupno odnos cene i kvaliteta proizvoda.

Danas, SERTA ponosno ističe činjenicu da je brend broj 1 u Sjedinjenim Američkim Državama, i vodeći brend u preko 100 zemalja sveta.

Terca

Treca koristi isključivo svoje tehnologije i svaki deo dušeka napravljen od materijala najvišeg kvaliteta.

Treca Interteriors je u top tri najluksuznija svetska brenda. Ovaj francuski brend koristi isključivo svoje tehnologije i svaki deo dušeka napravljen od materijala najvišeg kvaliteta koji je nastao u sopstvenoj proizvodnji, čime se smatra jednim od najinventivnijih brendova u ovoj industriji. Posebno se ističe činjenica da je svaki dušek proizveden ručno, u skladu sa ličnim potrebama korisnika (nivo čvrstine, odnosno mekoće dušeka). Brend je takođe poznat po tome što jedini koristi najfiniji material – kašmir, kao i najjače gvožđe u proizvodnji dušeka sa žičanim jezgrom. Pionir u proizvodnji naddušeka, Treca je kombinacijom znanja, kvaliteta, luksuza i dizajna opravdao očekivanja 100% svojih korisnika.

Koristeći dušeke Treca Interiors, poverenje ovog brenda stekli su kraljevi arapskih država, fudbaleri najtrofejnijeg kluba na svetu, visoki ruski politički predstavnici, kao i najpoznatiji muzički izvođači današnjice.

Aktivirajte garanciju
Nagrade su garancija kvaliteta

Tempur proizvodi su razvijeni na temeljima NASA tehnologije.

Kompanija Serta godinama unazad opravdava svoju poslovnu tvrdnju: ,,We produce the best mattress in the world.'' 

Treca koristi isključivo svoje tehnologije i svaki deo dušeka napravljen od materijala najvišeg kvaliteta.

Prodajna mesta

Krunska 87, Vračar / Sava Centar / TC Ušce / Artefacto / Porcelanossa / Viliver / Artico